Forhandlere helst fri for nyt Microsoft Dynamics

Danske forhandlere ånder lettet op med dagen præsentation af et nyt ERP-produkt fra Microsoft, Dynamics Entrepreneur. Det nye produkt bliver ikke introduceret i Danmark.

Microsoft vil ikke introducere deres nye Dynamics Entrepreneur i Danmark. Produktet er en let udgave at det eksisterende Dynamics NAV og skal udfylde hullet i Microsofts ERP-portefølge under Dynamics NAV.

I følge Microsoft bliver produktet ikke introduceret i Danmark. Det skyldes deres egen succes på det danske marked med C5.

Det glæder de danske forhandlere. Jan Markfoged fra Jysk Data Partner i Horsens er tilfreds med, at et nyt produkt ikke skaber forvirring, der kan ødelægge C5's gode position på markedet.

»C5 har det godt i Danmark. Jeg kan se en risiko ved at man piller ved et voksende og stærke marked,« siger dirketør Jan Markfoged.

Samme tilfredshed findes hos Norriq, det tidligere Munk IT. Direktør Bjarne Søballe fortæller fra Micosoft-mødet i Denver, at det passer fint med Norriq strategi, at Microsoft holder fast i Navision i Danmark og ikke introducerer det nye Entrepreneur. Valget passer godt til både Microsoft, forhandlere og kunder.

»Vi har det glimrende med C5 i dag. Det her passer rigtig godt for os og jeg tror ikke, at de danske kunder vil foretrække Entrepreneur,« siger Bjarne Søballe, Norriq.

Eneste malurt i bægeret kommer fra den bornholmske forhandler, Formula Micro. Direktør Michael Dam bekymrer sig om de ressourcer han skal lægge i at have viden om to vidt forskellige produkter.
Han fortæller, at han ville være gladere, hvis han kun skulle sælge ét produkt. Det kræver store omkostninger for hans virksomhed, at beholde kompetence om to så vidt forskelige produkter. Med Entrepreneur ville han grundlæggende kun skulle arbejde med én programkode.

»Navision er windowsbaseret, hvor C5 er DOS-baseret og ikke et moderne produkt. Jeg havde gerne set, at et sådan produkt kom til landet. Så kunne vores udviklere nøjes med at kende NAV og Entrepreneur,« siger Michael Dam.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere