Hands-salg trækker ud

Det børsnoterede norske ERP-hus Hands har været tæt på at have solgt sit danske datterselskab, erfarer CRN. Køberen skulle ifølge brancherygter have konkurrenten Columbus. Et købstilbud skulle ifølge kilder ligge på beskedne fire millioner kroner for Hands Danmark, men denne oplysning afvises af Peter Sander Larsen, der er bestyrelsesmedlem i Hands ASA.

»Det er korrekt, at der har været forhanlinger om en ny konstellation, men det beløb, du nævner, er helt hen vi vejret,« siger han.

Ifølge Sander Larsen, der efter salget af firmaet Dansk SystemPartner i 2000 blev største enkeltaktionær i Hands med ni procent af aktierne, arbejdes der ikke i dag i Hands-bestyrelsen med planer om sælge det danske selskab.

»Men folk snakker jo sammen på mange forskellige niveauer i organisationen, og jeg kan jo ikke udtale mig om hvad der foregår i alle kroge,« siger han til CRN.

Ifølge dagbladet Børsen har Columbus tidligere forsøgt at købe det danske Hands, som i parentes bemærket er langt større en det helejende norske moderselskab. De forhold, der hindrede handlen, skulle nu værre ryddet af vejen, siger kilder tæt på de to selskaber til CRN - en påstand, der altså bestrides af Peter Sander Larsen.

»Det ville da være dejligt, hvis problemerne var ryddet af vejen, men det passer desværre ikke,« siger han.

Mere om sagen i næste udgave af Computer Reseller News, der udkommer på onsdag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere