Niels Svenningsen forlader Dansk Bredbaand

Efter et halvt år i sit nuværende job bliver den tidligere HP-direktør Niels Svenningsen del af Hitachis europæiske topledelse.

Storage-leverandøren Hitachi Data Systems har som led i en reorganisering fået fingre i Niels Svenningsen - den tidligere danske direktør for Hitachi-konkurrenten HP.

Den 42-årige Svenningsen bliver europæisk vicepresident og skal være direktør for en nyoprettet europæisk region, der omfatter Norden, Baltikum, Schweiz og Østrig. Det oplyser den nuværende nordiske direktør Curt Ingedahl, der selv mister sin stilling med reorganiseringen.

Niels Svenningsen nåede kun at fungere som direktør for Dansk Bredbaand i fem måneder, men har fra tidligere et bredtfavnende erfaringsgrundlag fra en række af it-kanalens største virksomheder.

Han har den succesfulde opbygning af Websales-forretningen på sin samvittighed, og stod i spidsen for HP Danmark fra 2002 til 2004. Derpå kom han til Topnordic og fik ansvaret for udviklingen af det nordiske marked.

Med købet af Ementor i begyndelsen af 2006 overtog Niels Svenningsen ledelsen af koncernens aktiviteter i Sverige, men da Atea med en enorm svensk organisation også blev opslugt, måtte Svenningsen i november skifte job igen.

Hitachis reorganisering får ifølge CRNs oplysninger ikke konsekvenser for den danske organisation.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere