Gennembrud for nordjyske Targit

International partneraftale med Microsoft Business Solutions skal give Targit en omsætning på 50 millioner kroner. Targits analytiske software sælges under Microsofts eget brand, og provisionen ryger direkte på Targits bundlinie.

En netop offentliggjort partneraftale mellem Targit og Microsoft Business Solutions kan meget vel betyde en tredobling af Targits årlige omsætning.

Det vurderer Targit, der har hovedkontor i Hjørring.

Partnerskabet blev annonceret på CeBIT, hvor Targits administrerende direktør, Morten Sandlykke, havde svært ved at holde den underspillede nordjyske grimasse på plads.

- Det er uden sammenligning vores vigtigste partneraftale nogensinde, og vi er overordentligt godt tilfredse med at det er kommet i stand, siger Morten Sandlykke.

Salgsprovision direkte på bundlinien

Morten Sandlykkes salgschef, Hans-Christian Brahe Møller, vurderer, at aftalen vil betyde en tredobling af omsætningen hos Targit.

- Vi har i øjeblikket 400 installationer hos kunderne, og jeg forventer, at Microsoft Business Solutions vil sælge flere hundrede ekstra i kvartalet, siger han.

- Dermed vil vores omsætning komme op i nærheden af 50 millioner kroner, og fordi der er tale om en provision af et salg, der ikke er forbundet med udgifter for os, ryger pengene direkte på bundlinien, vurderer han.

Sorte tal i fjerde kvartal

Targit, der udover hovedkontoret i Hjørring har salgskontor i Atlanta i USA og i Tyskland, leverer software til analytisk behandling af store mængder data - Business Intelligence eller Business Analytics, som Targit og Microsoft Business Solutions kalder det.

Ifølge det endnu ikke afleverede regnskab for 2002 fik selskabet sorte tal på bundlinien i fjerde kvartal, men indtil da havde udviklingsarbejdet kostet mere, end Targit kunne få ind på licenssalg.

Produkterne, som Targit bliver en del af, sælges under det meget lidt mundrette navn Business Analytics for Microsoft Business Solutions-Axapta samt for produktet Navision, (det tidligere Attain, red.)

Hos Microsoft Business Solutions siger udviklingschef Niels Bo Theilgaard om de nye produkter:

- De bygger på det samme koncept som den øvrige Microsoft Business Solutions portefølje: brugervenlighed, hurtige og ukompliceret installation og fleksible tilpasningsmuligheder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere