Hands op på 270 statslige Navision-installationer

Hands har netop vundet et nyt udbud fra Økonomistyrelsen og har nu stået for 270 af de godt 300 Navision Stat-installationer, der er i brug i staten i dag. Hands afdeling for offentlige kunder er på to et halvt år vokset fra seks til 27 medarbejdere, oplyser Navision-specialisten.

Det nye udbud, Hands har vundet omkring statens brug af ERP-systemer drejer sig om »IT-udvikling og teknisk sparring inden for økonomisystemområdet.«

»Vi ser det vundne udbud som et bevis på, at vi har den største knowhow i og erfaring med Navision Stat-økonomisystemet. Vi forventer, at de statslige institutioner også fremover vil være en stor kunde hos Hands,« konstaterer afdelingschef Anette Brydegaard
Birkbak, Hands Danmark.

Den udgave af Navision Stat, som benyttes i dag, er fem år gammel. Den er blevet løbende opdateret, men vil blive afløst af en helt ny Navision Attain 3.60-løsning i 2004. Denne løsning hjælper Hands i øjeblikket Microsoft med at udvikle, oplyses det.

»I den næste generation af Navision Stat vil der blive lagt vægt på bedre driftssikkerhed, multidimensionalitet, forbedrede budgetteringsmuligheder og mulighed for tilkøb af ny funktionalitet, der blandt andet giver adgang til elektronisk dokumentudveksling, webbaserede klienter og webadgang til brugerdefinerede data. Forbedringerne understøtter en bedre økonomistyring i staten og lever
op til statens strategi for den digitale forvaltning,« forklarer hun.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere