Ny ejer sætter IT Supply på brunvare-kost

Softwaredistributøren IT Supply A/S, der sidste år blev født ud af det nu hedengangne Supply Services, har fået ny ejer. Det er den tidligere chef for Medion Danmark, Jesper Melballe, der er blevet storaktionær og direktør.

Jesper Melballe fortæller, at IT Supply fortsat skal være softwaredistributør. Men med ejerskiftet får selskabet desuden et andet ben at stå på, nemlig brunvarer.

Melballe har fra starten lagt sig fast på at bruge sin erfaringer fra brunvarebranchen til at sætte mere fut i sit nye firma, og han har sikret sig agenturet på den taiwanesiske fladskærms-producent Hannspre.

Hanspree har specialiseret sig i LCD-tv med anderledes kabinetter, eksempelvis Disney-inspirerede former på fjernsyn bestemt til børneværelset. Kanalstrategien går ud på at banke mærket op hos én enkelt af de større retail-forhandlere og senere koble andre tilsvarende forhandlere på. Mærket er endnu ikke blevet formelt lanceret herhjemme, men det sker snart, lover den nye ejer.

På software-siden har IT Supply specialiseret sig i mærker som Autodesk og Dantz. Fjensynssatsningen får ifølge Jesper Melballe ikke konsekvenser for denne den oprindelige del af forretningen.

Den tidligere ejer af IT Supply - Compare Supports Kim Mikkelsen - stiftede selskabet tilbage i 2004 i forbindelse med en planlagt overtagelse af det gamle softwaredistributions-firma Supply Services. Overtagelsen gik dog i stå halvvejs i processen, men Supply Services nåede at donere to nøglemedarbejdere og flere agenturer til IT Supply før selskabet måttet erklæres konkurs. Supply Services blev oprindeligt stiftet og drevet af den navnkundige Tine Timm.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere