Microsoft ansætter 50 udviklere i Vedbæk

Over to milliarder kroner har Microsoft i år afsat til sin division for forretnings­systemer. Kravet er en årlig vækst i omsætning på 32 procent, og første skridt er oprettelsen af et nyt udviklingscenter i Vedbæk.

Microsoft Business Solutions planlægger at ansætte 50 nye udviklere, der skal supplere selskabets 400 medarbejdere i udviklingsafdelingen i Vedbæk.

De nye udviklere forventes ansat inden udgangen af sommeren, og ifølge Børsen er væksten på udviklingssiden dermed fordoblet, siden Microsoft i juli overtog det tidligere Navision.

Udviklingsdirektør hos Microsoft Business Solutions i Vedbæk Niels Bo Theilgaard siger, at han er overordentlig tilfreds med, at Microsoft endnu engang viser, at selskabet er dedikeret til at udvikle produkter.

Computerworld Online har tidligere skrevet, at Microsoft i år vil bruge seks gange så meget på udvikling af produkterne i divisionen, Business Solutions, som Navision brugte året før, selskabet blev overtaget af Microsoft.

Det svarer til, at Microsoft vil bruge over to milliarder kroner i år på divisionen, hvoraf det tidligere Navision udgør den største forretningsenhed.

En del af de 50 nye udviklere skal arbejde med de eksisterende produkter, Axapta og det tidligere Attain, der nu hedder Navision, men en del af dem skal indgå i en helt ny udviklingsafdeling.

Det nye udviklingscenter får til opgave at udvikle produkter til optimering af relationer mellem leverandører og aftagere, Supply Chain Management.

Chefen for Microsoft Business Solutions, Doug Burgum, har af Steve Ballmer fået en lodret ordre om at præstere en vækst i omsætning på 32 procent årligt.

Ifølge Niels Bo Theilgaard er Supply Chain Management nødvendig software for virksomheder, der vil erobre markedet, og det potentiale skal Microsoft udnytte, oplyser han.
- Omkring halvdelen af vores eksisterende kunder er produktions og distributionsvirksomheder, og både de og deres forhandlere efterspørger produkter til Supply Chain Management, oplyser Niels Bo Theilgaard til Computerworld Online.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Teknisk tester der brænder for automatisering

SEGES Innovation

DevOps med ambitioner

Intempus

iOS developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere