Hvejsel: OK med Canon i CBC

CBC-kædens direktør Peder Hvejsel ser ingen problemer i, at producenten Canon via sin 100 procent ejede forhandler Canon Business Center Midtvest er medlem af CBC. Det generer ikke de andre medlemmer, mener han.

Canon ejer i dag to kopi-forhandlere 100 procent, som samt har aktier i et par andre. Det er dog kun det tidligere Jacobi A/S, som nu hedder Canon Business Center Midtvest, der også har en decideret IT-forretning ved siden af.

»Jacobi har jo været medlem i mange år. Jeg ser ikke noget problem i det, hvis butikken drives på samme vilkår, som os andre,« siger Peder Hvejsel.

Han tilføjer, at CBC-butikker generelt ikke ser hinanden som konkurrenter.

»Det er klart, at hvis nogle af de andre CBC-medlemmer havde indvendinger, så ville det være problematisk. Men sådan forholder det sig jo ikke.«, slår Hvejsel fast.

Hos Canon nedtoner administrerende direktør Jeppe Frandsen effekten af, at Canon Business Center Midtvest er medlem af CBC. For ham handler det mere om, at Navisionafdelingen og det øvrige IT-salg, gør det mere attraktivt for SMV-kunder at handle med Canon Business Center Midtvest.

»For os er det vigtigt at eje et Canon Business Center, for at have et sted at afprøve vores egne koncepter,« siger Jeppe Frandsen, der i øvrigt ikke tror at Canon Business Center Midtvest gør særligt meget brug af deres indkøbs aftaler gennem CBC.

Flere andre medlemmer af CBC er privatejede Canon Business Centre. Dem kommer Canon Business Center dog ikke i konkurrence med, mener Jeppe Frandsen.

»De køber jo alle ind til samme priser hos os. Fordi vi ejer Canon Business Center Midtvest, betyder det ikke at de får bedre priser af den grund,« understreger Jeppe Frandsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere