Ex-Prevas-direktør stifter Sharepoint-hus

De tidligere Prevas-chefer, Michael Aoun og Jakob Appel, har stiftet konsulenthuset Enabling og satser på at ansætte mere end et dusin konsulenter indenfor det næste år.

Prevas tidligere administrerende direktør Michael Aoun og konsulentchef Jakob Appel har stiftet Sharepointkonsulenthuset Enabling. Michael Aoun forlod Prevas for et halvt år siden, og han har siden taget konsulentchef Jakob Appel med sig. Også tidligere it-chef i høreapparatvirksomheden William Demant/Oticon, Hans Ole Jørgensen har sluttet sig til Prevas-duoen.

»Vi har i lang tid set et behov i markedet for en fokuseret it-management og konsulentvirksomhed, der med forretningsforståelse, leverer merværdi og resultater. Opstarten midt under finanskrisen er helt bevidst idet det giver os gode positionerings- og rekrutteringsmuligheder, når konkurrencen og nervøsiteten spreder sig blandt de etablerede spillere i branchen, siger Michael Aoun.

Enabling har derfor startet en større rekrutteringskampagne for at finde de helt rigtige medarbejdere til den nye virksomhed, som i øvrigt har sin adresse i et ombygget pakhus i Københavns nordhavn.

»Vi ser finanskrisen som en kæmpe mulighed, i det vi for første gang i en årrække kan få fat i de helt rigtige it-konsulenter. Der er helt klart flere jobsøgere derude end der har været de sidste mange år. Enabling søger både fastansatte og freelancekonsulenter, og vi forventer at have cirka 15-20 konsulenter i arbejde i begyndelsen af næste år, « siger Michael Aoun.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere