Lettere Google-søgning med mobiltelefoner

Google er klar med en dansk udgave af sin søgetjeneste til mobiltelefoner.

Nu bliver det lettere at søge efter nyheder, dokumenter og billeder på nettet med mobiltelefonen. Google har lanceret en ny søgetjeneste til mobiltelefoner, hvor søgeresultaterne er tilpasset små mobilskærme. Det betyder blandt andet, at der kun kommer seks resultatlinks frem på samme side, så man slipper for at scrolle ned gennem en endeløs liste af links.

Den mobile søgemaskine kombinerer søgeresultater fra forskellige informationskilder. Hvis man f.eks. søger efter »blomster«, får man resultater med link til både billeder, websider og lokale virksomheder.

Den sidstnævnte kategori kræver, at man indtaster oplysninger om sin geografiske placering. Men så sørger Google også for at huske disse informationer og kan f.eks. levere en lokal vejrudsigt eller vise vej til restauranter i nærheden.

»Der er millioner af mobiltelefon brugere over hele verden og vores mål er at gøre Google søgninger endnu mere brugbare og relevante for brugere - også når de er på vej,« siger Steve Cheng, Google Mobile Search Product Manager.

Den nye mobil-søgetjeneste findes på http://www.google.dk/m. Google tilbyder allerede danske udgaver af Google Maps, Mail og Calendar til mobiler.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere