Dell klar med sine første printere

I næste uge er Dell klar til at lancere sine første printere nogensinde. Det drejer sig om to sort-hvide laserprintere og en inkjet printer med scanner og fax-funktion. Blækket skal købes via nettet.

Amerikanske Dell er nu klar til at entre printermarkedet. De tre første printer modeller med Dell-logoet kommer på gaden i næste uge - det drejer sig om to monokrome laserprintere til små og mellemstore virksomheder og en multifuktionsmaskine, baseret på inkjet-teknologi.

Med sine nye printerprodukter håber Dell at kunne snuppe kunder fra ærkerivalen HP, som netop har printere og tilbehør som et af sine absolutte kerneprodukter.

Dells printere er skabt af Lexmark, men er puttet i Dells eget chassis, så de matcher Dell-computernes design. På trods af slægtskabet er toner og printpatron til Dell printere ikke kompatible med Lexmarks printere. I stedet kræves det, at al tilbehør til printerne skal købes via Dells hjemmeside.

Dell har udviklet et alarmsystem, der advarer brugeren, når printeren er ved at løbe tør for blæk. Funktionen er bygget ind i printerens drivere. Brugeren får advarsler, når der er 25, 15 og 10 procent blæk tilbage - og samtidig får brugeren mulighed for at klikke sig direkte ind på en relevant hjemmeside, hvorfra en ny toner eller blækpatron kan bestilles.

Ifølge Dell vil leveringstiden være på én til to dage. Der foreligger endnu ingen informationer om prisen.

Multifunktionsmaskinen, A940, kan printe, scanne, kopiere og faxe. Den er baseret på inkjet-teknologi og kan udskrive 12 farve- og 17 farvesider per minut. I USA bliver prisen 149 dollar - omkring 1100 kroner.

P1500 er en lille personlig laserprinter der udskriver op til 19 sort-hvide sider i minuttet i 600 x 600 dpi. Prisen er 289 dollar (2100 kroner).

Til små netværk lancerer Dell S2500, der kan udskrive op til 22 sort-hvide sider i minuttet i 600 x 600 dpi. Prisen er 499 dollar uden netværk og 839 dollar - 6200 kroner - med indbygget netværkstilslutning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere