Spymac tilbyder gratis gigabyte-postkasse

Det er allerede i dag muligt at få en gratis e-postkasse på en gigabyte - uden reklamer.

Mac-firmaet Spymac følger nu i fodsporene på Google og tilbyder at brugerne kan få en gratis e-postkasse med plads til en gigabyte mail. Men til forskel fra Google er Spymacs tjeneste allerede tilgængelig i dag - mens Googles Gmail endnu kun er i betatest - og tjenesten bliver ikke finansieret af annoncer.

Selvom Spymac er rettet mod Mac-brugere og tilbyder flere tjenester, der er skræddersyet til Mac-platformen, kan posttjenesten anvendes af alle internet-brugere uanset operativsystem.

Posten hos Spymac kan hentes gennem en web-brugerflade og POP3; understøttelse for IMAP-teknologien skal tilføjes inden længe.

Spymac tjener penge gennem web-hosting og formålet med den gratis tjeneste skulle være at tiltrække flere kunder til firmaet.

Ifølge en meddelelse på firmaets hjemmeside vil Spymac i modsætning til Google ikke bruge nøgleords-scanning og heller ikke vise annoncebannere sammen med e-mails.

Google vil finansiere sin kommende posttjeneste ved at vise bannere, som er knyttet til nøgleord i brevenes tekst. Denne ide har vakt stor debat i USA.

Hos Microsoft Hotmail og Yahoo Mail skal brugerne betale mellem 10 og 50 dollar om året for 10-100 megabyte lagerplads. Det ventes at firmaerne bliver nødt til at tilbyde mere plads eller sænke priserne for at kunne konkurrere med Google og Spymac.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere