Zepto.dk's aktionærer sælger EET Nordic-aktier

Investeringsfirmaet CVC Capital Partners har erhvervet aktiemajoriteten i EET Nordic A/S ved at købe aktier af de oprindelige stiftere af EET Nordic A/S for et uoplyst beløb.

Investeringsfirmaet CVC Capital Partners har erhvervet aktiemajoriteten i EET Nordic A/S ved at købe aktier af de oprindelige stiftere af EET Nordic A/S for et uoplyst beløb. De oprindelige stiftere trådte ud af den daglige drift i EET Nordic-koncernen for ca. 2 år siden, og har nu besluttet at etablere en ny virksomhed, Zepto.dk, der leverer bærbære computere.

I den forbindelse har stifterne og CVC fundet det formålstjenstligt at sikre, at der ikke kunne opstå nogen form for interessekonflikter eller unødig usikkerhed i markedet omkring kanalstrategi m.v., hvorfor stifterne har solgt deres aktier til CVC, hedder det i en meddelelse.

»Vi har igen fået lyst til at starte en ny virksomhed op fra bunden og udnytte vor entrepreneurship samt know-how fra IT-komponentbranchen. Det har vi fået muligheden for med Zepto.dk, hvor ideen er at bygge bærbare pc'er under mottoet »Mest for pengene«. Zepto.dk vil bl.a. sikre, at kunden får mest for pengene, ved at sælge direkte fra fabrik til slutkunde. På baggrund af det har vi derfor taget den helt naturlige konsekvens og solgt vore aktier til CVC, som vi i øvrigt har haft et godt samarbejde med igennem de seneste fem år«, udtaler Per Frost på vegne af stifterne.

Erik Balleby Jensen fra CVC tilføjer, at CVC har været tilfredse med samarbejdet med de oprindelige stiftere og respekterer stifternes ønske omkring etablering af ny virksomhed.

»Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med den øvrige bestyrelse og ledelsen i koncernen. Koncernen har generelt klaret sig godt set i forhold til markedsudviklingen og ikke mindst i sammenligning med en række konkurrenter«, afslutter han.

Umiddelbart i forlængelse af erhvervelsen af aktiemajoriteten vil koncernens kapitalstruktur blive styrket ved en kapitaludvidelse på 160 millioner kroner - via konvertering af eksisterende ansvarlig gæld til aktiekapital, oplyses det.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere