Microsoft fokuserer på sikkerhed

På RCA-konferencen i San Jose fremlagde Microsoft forleden en omfattende vision for fremtidens datasikkerhed. Brian Valentine, vicepræsident for Windows-gruppen, informerede om nye initiativer, som skal skabe større tryghed for brugerne. Microsoft vil ifølge Brian Valentine løbende tilbyde kunderne information om sikkerhedsspørgsmål og beskyttelse af privatlivets fred gennem et opdateret website. Valentine fortalte også, at Microsoft planlægger at være vært for et stort møde til sommer, hvor man vil inddrage personer fra hele IT-industrien i en diskussion om udvikling af bedre sikkerhedsløsninger.


RCA-konferencen er IT-industriens førende mødested for udveksling af nyheder om sikkerhed og kryptering. I år har den tiltrukket over 8.000 deltagere. På konferencen fremlægges de nyeste forskningsresultater inden for kryptering sammen med de seneste erfaringer inden for implementering af sikre e-handelsløsninger.


- Microsoft har længe arbejdet koncentreret på at sikre vore kunders kommunikation, siger Brian Valentine. Efterhånden som større og større dele af økonomien bliver internetbaseret, bliver sikkerhedsspørgsmålene også stadig vigtigere. Vi har som et af de førende IT-firmaer en mulighed for at foregribe denne udvikling, og vi inviterer hele industrien til at deltage, siger han.


Valentine pegede desuden på Windows 2000 som det første resultat af den nye sikkerhedsvision. Operativsystemet er det mest sikre, Microsoft nogensinde har lanceret. Valentine påpegede, at sikre udviklingsprocesser og sikre standarder er bygget ind i Windows 2000, hvilket skal gøre systemet til en sikker platform for andre produkter og partnere.


Valentine fortalte, at Microsoft har haft et tæt samarbejde med den amerikanske regering i forbindelse med revideringen af reglerne for eksport af krypteringsforanstaltninger. Som følge af de ændrede regler bliver Windows 2000 det første operativsystem, som kan eksporteres internationalt med 128-bit kryptering.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Brother Nordic A/S
    Import og engroshandel med kontormaskiner.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere