Apple og Nike i nyt samarbejde

Ved en stort anlagt presseevent i New York offentliggjorde Nike og Apple tirsdag et nyt samarbejde, der skal forbinde sport og musik.

Nike+iPod blev i dag skudt i gang og byder på produkter der skal bringe sport og musik tættere sammen. Blandt andet er verdens første sko, som kan tale med iPod, i dag blevet lanceret. Det hele blev præsenteret af en række kendte navne som Tour de france-vinderen, Lance Armstrong, Marathon-verdensmesteren, Paula Radcliffe, Nike CEO Mark Parker og Steve Jobs.

Nike+Apple har en mission om at fusionere musikkens verden med sportens. Det skal ske ved en række integrerede produkter og løsninger fra Nike og Apple.

Første produkt bliver Nike+iPod Sport Kit, som kan få verdens første løbesko til at snakke med iPod nano. Nike-skoen med navnet Nike+, kan snakke direkte med iPod nano via en sender i skoen og give løbere og atleter workout-informationer, som kalorieforbrug, hastighed, tider m.m. Alle dine opsamlede løbsdata kan du se på iPod nano eller få fortalt via indbygget audiofeedback. Efterfølgende kan du gå ind på nikeplus.com og uploade dine resultater og dele eller sammenligne med andre.

"Hvis man kan samle tid, distance og kalorieforbrug og få det til at virke både for løbere og professionelle atleter, vil det bringe workout til et helt nyt niveau", lød det fra Lance Armstrong, der netop nu trænber til sit første marathonløb i New York.

Og det stopper ikke her for Nike har planer om at lave flere Nike+ sko, som kan forbindes til iPod via Nike+iPod Sport Kit, plus andre fælles produkter, som tøjserier, iPodholdere osv.

Samtidig med Nike+iPod Sport Kit er der kommet en ny kategori i iTunes Music Store til sportsglade personer, med navnet Nike Sport Music.

"Vi arbejder sammen med Nike om at bringe musik og sport til et nyt niveau. Resultatet er som at have en personlig træner eller træningspartner, der motiverer dig skridt for skridt i din træning", lød det fra en tilsyneladende sportsglad Steve Jobs.

Nike+iPod Sport Kit er til salg om et par måneder og kræver et par Nike+ sko, en iPod nano og en Mac med USB 2.0, Mac OS X version 10.3.9 eller nyere og iTunes 6.0.5, eller en Windows PC med USB 2.0, Windows 2000, XP Home eller Professional (SP2) og iTunes 6.0.5.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere