Router viser internet-reklamer

Hardware-producenten Belkin indrømmer at firmaets routere er indstillet til at kapre internet-forbindelsen og vise reklamer med regelmæssige mellemrum.

Hver ottende time vises et reklamevindue på en tilfældig computer på det lokale netværk. Det er konsekvensen, hvis man installerer en trådløs eller kablet netværks-router fra firmaet Belkin.

Firmaet fortæller at reklamevinduet kun vises, hvis kunden lukker et vindue under installationen, hvor man har mulighed for at svare »ja« eller »nej« til et gratis seks-måneders-prøveabonnement på et filter-program.

»Hvis kunden lukker vinduet uden at svare, vil de otte timer senere igen blive spurgt om, hvorvidt de ønsker at aktivere det eller ikke aktivere det,« forklarer Kannyn MacRae, der er afdelingsleder hos Belkin.

Den første melding om problemet dukkede op i et Usenet-indlæg den 4. november, og blev hurtigt fulgt op af hundredevis af breve fra vrede kunder.

Produktchef Eric Deming hos Belkin forsøgte at tage sin genmæle overfor kritikken.

»Vi gjorde ikke dette for at være onde, men for at sikre os, at enhver ikke-teknisk person ville få mulighed for at vælge eller fravælge denne funktion,« skriver han.

Belkin har nu undskyldt overfor kunderne og arbejder på en firmware-opdatering, som fjerner reklamevinduet.




IT-JOB

Banedanmark

Data Engineer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Service Line Specialist - ServiceNow (Thirdera)

Netcompany A/S

Test Specialist

Queue-it ApS

Team Lead Engineering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere