Amazon.com sælger software som digitale downloads

Den nye Software Downloads Store hos Amazon.com skærer leveringstiden ned fra flere uger til nogle få minutter.

Fremover kan købte programmer downloades med det samme hos Internet-forretningen Amazon.com. Firmaet har åbnet en ny afdeling på sit website, Software Downloads Store, der udelukkede sælger software, som kan hentes i digital form. Danske kunder kan opleve ventetider på flere uger, når varer fra Amazon.com skal sendes fra USA her til landet - med den nye service er leveringstiden lig med den tid, det tager at overføre programmet.


Den meget hurtige levering kan være et godt salgsargument, hvis pc'en er inficeret med virus eller man mangler et finansprogram til selvangivelsen. De første programmer som tilbydes i den nye Software Downloads Store er da også værktøjer som PartitionMagic fra PowerQuest, antivirussoftware fra Symantec, finansprogrammerne Quicken og TurboTax fra Intuit og krypteringsværktøjet PGP Personal Privacy fra McAfee.


Internet-butikker tilbyder også de populære multimedie-værktøjer Dreamweaver og Flash fra Macromedia som digitale downloads. Kunderne skal ikke forvente store prisbesparelser i forhold til hylde-software, men til gengæld sparer man de høje forsendelsesomkostninger.


Amazon.com har i de sidste måneder samlet erfaringer med digitale downloads gennem salget af elektroniske bøger, eBooks. Den teknologiske platform er leveret af firmaet Ingram Micro.


(Kilde: InternetNews)




IT-JOB

Netcompany A/S

Managing Architect

Netcompany A/S

Network Engineer

Unik System Design A/S

Udviklingschef
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere