Nye policy-baserede netværk giver øget båndbredde

Hardwarefirmaet 3Com er gået i samarbejde med firmaet IPHighway, som udvikler teknologi til administration af policies - regelsæt for, hvordan netværkstrafikken skal prioriteres. Samarbejdet skal reducere kompleksiteten i datanetværk og føre til en mere enkel netværksdrift.


Det første produkt af samarbejdet kan automatisk prioritere trafikken i Wide Area Networks (WAN). Produktet leveres i løbet af andet kvartal 2000 og understøtter standarder som COPS, LDAP og DiffServ.


- Vores samarbejde med IPHighway sætter for alvor skub i udviklingen af løsninger til administration af netværks-policies, sikker opkobling fra fjernlokationer og øget netværkstilgængelighed, siger Bo Nilsson, country manager, 3Com Danmark.


- Ved at prioritere trafikken i Wide Area Networks kan vores kunder implementere nye systemer til eksempelvis e-business uden at skulle opgradere eksisterende linier for at få øget båndbredde. Derved undgås en fordyrelse af netværksdriften. Desuden er muligheden for administration af regelsæt for netværket med til at gøre det nemmere at indføre tale og video over WAN til fjernlokationer og afdelingskontorer, fortæller han.


I den første version kan 3Coms Transcend Policy Management System prioritere trafik i WAN. Systemet kan anvendes med 3Coms PathBuilder- og NETBuilder-produkter samt med routere fra Cisco. Arkitekturen understøttes af alle åbne policy-standarder og udvikles desuden, så systemet kan tilpasses stort set alle størrelser netværk. Desuden understøttes directories fra Novell, Netscape og Microsoft.


Den næste version af Transcend Policy Management System leveres i løbet af fjerde kvartal 2000. Med den version kan netværksansvarlige administrere policies for virksomhedens LAN. Nyt er også ægte punkt-til-punkt policy-implementering gennem understøttelse af trafikklasse (Class of Service) på arbejdsstation-niveau via 3Coms DynamicAccess-software og Microsofts Quality of Service-funktionalitet i Windows 2000. Denne version skal efter planen også indeholde policy-baserede Voice over IP-funktionalitet og udvidet VPN-sikkerhed.


Transcend Policy Management System lanceres til Windows 2000 og Sun i løbet af andet kvartal 2000. Læs mere på http://www.3com.com/policy.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    TIETOEVRY DENMARK A/S
    Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

    På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

    04. september 2024 | Læs mere


    Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

    For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere