Papir er fremtiden for Internet-medier

Traditionelle medieforlag kappes om at bringe deres printpublikationer på Nettet. Men en ny trend peger den modsatte vej; et stigende antal online-nyhedstjenester udgiver trykte blade.

I USA er udviklingen i de seneste måneder vendt 180 grader; trenden er ikke længere trykte blade, som forsøger at etablere sig på Nettet, men elektroniske tidsskrifter, som udkommer på papir.


"Inside.com", en Internet-medietjeneste, har netop præsenteret en ny redaktion, der skal udvikle en trykt udgave. "Space.com", en nyhedstjeneste om rumforskning, udkommer hver anden måned på tryk og har købt printbladet "Space Business International".


Det elektroniske modeblad "Wink", som har sendt sin første trykte udgave på gaden, begrunder beslutningen med det lækre design, som kun kan lade sig gøre på papir. Bladet mener, at begge versioner kan eksistere side om side.


Analytiker Robert Herzberger fra medieforskningsfirmaet Jupiter Communications siger til Reuters, at online-branchen har erkendt, at der stadig er liv i papirmediet. Andre forskere er dog uenige og mener, at Internet-medier kun meget svært kan etablere sig offline.


(Kilde: Reuters, Futurezone)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere