Hvad foregår i Det Onde Bjerg og hvor er Bushs emails?

Wikileaks vil lække dokumenter der afslører hvad der foregår i Det Onde Bjerg, hvem KGB udpeger som Kennedys morder, hvad der foregår på Bilderberg-møderne, hvor George W. Bush's forsvundne emails er, og hvilken rolle den katolske kirke spillede i jødeudryddelserne under 2. verdenskrig.

Efter ComON forleden afslørede, at danske virksomheders dybt fortrolige bankoplysninger er blevet lækket på Wikileaks, har en sand mediestorm på landets erhvervsredaktioner for alvor gjort sitet kendt i Danmark.

Men det er intet imod det fokus, der vil rette sig mod Wikileaks, hvis de kan afsløre de hemmeligheder, de helst vil have fingre i. Sitet er  ved at lægge sidste hånd på en liste over de vigtigste hemmeligheder. Den ufuldstændige liste rummer mange efterlysninger af rapporter der især beskæftiger sig med afrikanske, østeuropæiske og andre lokalpolitiske forhold. Men Wikileaks efterlyser også dokumenter, der kan give svar på nogle af historiens store spørgsmål.

Udryddede Paven jøderne?

Alle dokumenter, der viser hvordan Vatikanet og Nazityskland samarbejdede, er meget velkomne. Vatikanet er blevet beskyldt for at lade stå til, mens nazisterne søgte at udrydde jøderne. Pave Pius XII, der var pave under krigen, var Vatikanets ambassadør i Berlin frem til 1939 og hans samarbejde med Hitler er ikke klarlagt. De tilgængelige dokumenter er omgærdet af stor mystik, og Vatikanet påstår at flere dokumenter er gået tabt. Wikileaks ønsker også dokumenter der viser den katolske kirkes medvirken til nazisters flugt til Argentina.

Eksisterer Dødens Hånd endnu?

Hemmeligheder om den kolde krig spiller også en rolle for Wikileaks. Især vil sitet gerne offentliggøre oplysninger om Sovjetunionens  dødbringende program Perimtr eller Dead Hand, som var et system der muliggjorde et kontrangreb, hvis USA smed bomberne først eller angreb Sovjets ledere. Selv om USA fik ram på lederne, så ville kontra-atomangrebet stadig komme. Et attentat ville derfor være lig med millioner menneskers dødsdom. Med andre ord var systemet en personlig bodyguard af masseødelæggende atomvåben for Sovjetunionens øverste ledelse. Det er uklart om systemet er afviklet eller stadig yder Ruslands leder en sidste sikkerhed.

Hvad skjuler Det Onde Bjerg?

I samme forbindelse vil Wikileaks gerne have fat i dokumenter om Mount Yamantaw, Det Onde Bjerg, der ligger i Ural Bjergene. Så sent som i 90'erne observerede satellitter udgravningsaktivitet i bjerget. Der er placeret to militære garnisioner på toppen af bjerget og i nærheden ligger den lukkede militære by Mezhgorye og atomlaboratoriet Chelyabinsk-70. Al information om hvad der foregår er strengt fortrolig. Der bliver blandt andet spekuleret i, at Det Onde Bjerg er en del af Dead Hand netværket.

Hvem skød Kennedy?

Wikileaks vil også have indblik i hvem de russiske efterretningstjenester mente stod bag mordene på John F. Kennedy, Robert Kennedy og Martin Luther King.

Hvor er George W. Bushs emails?

Mere aktuelt opfordrer Wikileaks borgere med adgang til de fem millioner emails der på mystisk hvis forsvandt under Bush-administrationen, til at lække mailene. De forsvundne emails er et groft brud på Presidential Records Act, der kræver at al materiale vedrørende et præsidentembede bliver bevaret. Sagen er særligt prekær på grund af de borgerrettighedskrænkende beslutninger der blev truffet i Det Hvide Hus efter 11. september.

Hvem styrer verden?

Wikileaks er også interesserede i alle oplysninger om hvad der foregår på de hemmelige møder i Bilderberg-broderskabet. Bilderberg er et uformelt netværk af de mest magtfulde mennesker i verden. De enkelte nationer har flere medlemmer. En del kendte danskere er Bilderbergere. Kritikere af netværket mener, at erhvervslivet og politikere træffer en række forhåndbeslutninger på møderne, som de senere lader som om at de diskuterer i skinforhandlinger i EU, FN og nationale regeringer.

Hvad skal PAN i rummet?

Hvis man ligger inde med viden om, hvorfor USA pludselig har skubbet en række satellit-opsendelser til side, for at få plads til den tophemmelige PAN satellit, så må man gerne kontakte Wikileaks. Satellitten er omgærdet med hemmelighedskræmmeri der langt overgår det som militær- og efterretningssatellitter normalt bliver omgærdet med. Kun få ved, hvem der står bag PAN, hvorfor og hvad den skal bruges til.

Den endelige liste over de mest eftersøgte hemmeligheder bliver offentliggjort senere i år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere