Dansk net-dating for 100 mio. kr.

Freeway, der står bag dating.dk, er Danmarks mest ombejlede aktør på internettet målt på sidehenvisninger. Firmaet regner med at runde 100 millioner kroner i omsætning i år.

Hver uge har de forskellige sites i Freeway-koncernen, blandt andre dating.dk, arto.dk og trendsales.dk, et så stort besøgstal, at man kan registrere en kvart milliard sidevisninger. Den trafik er der rigtig mange penge i, skriver Erhvervsbladet.

Ifølge avisen regner Freeway med at runde de 100 millioner kroner i omsætning i år. Regnskabet ventes at vise et overskud før skat på 40 millioner kroner. I 2006 tjente Freeway dog kun 13 millioner kroner før skat. Selskabet indkomst kommer både fra den betaling, som de enkelte brugere lægger, og fra annoncer.

Så godt går det for Freeway, at ejerne for nylig takkede nej til et købstilbud på 350 millioner kroner fra et tysk firma.

Freeway er stiftet for ni år siden af far og søn, Morten Wagner junior og senior, samt to venner af sidstnævnte - alle fra Viborg. Koncernen har i dag hovedsæde i København, hvor der er 70 ansatte.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere