Wupti lægger pres på

Sats bredere end edbpriser.dk eller forsvind. Det kan blive konsekvensen af Wupti.com, der netop er gået i luften med mange millioner fra elbranchen i ryggen.

Wupti.com, Komplett og Comwir sætter en alvorlig dagsorden for de danske online-butikker, der baserer forretningen på edbpriser. dk. Hvis ikke butikkerne satser bredere, så risikerer de at dø. Sådan lyder dommen fra IDC-analytiker Anders Elbak.

»Kanalen er ved at blive mere moden. Det bliver derfor svært at overleve alene på at eksponere priser på edbpriser.dk,« siger IDC-analytiker Anders Elbak.

Han peger på, at spillere som norske Komplett er på vej ind på markedet, ligesom Elgiganten har stor succes med deres onlinebutik i Norge.

Wupti.com kan sætte fart i udviklingen, fordi selskabet har elselskabet NRGI's mange millioner i ryggen og siges at have et tocifret millionbeløb klar til at markedsføre sig på.

Markedsføringskronerne kan blive en faktor i konsolideringen af markedet, mener Anders Elbak.

»Vi kommer til at se fl ere spillere på markedet, der har kapitalen i ryggen. Derfor kan fordelen for Wupti.com netop være markedsføringskronerne. Sammenholdt med det faktum, at de er bredere end de nuværende spillere på markedet,« siger Elbak.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere