ComON nr. 14: StarOffice duer ikke

Sun reklamerer med at både Nordea og Q8 har foretaget en succesfuld implementering af StarOffice. Men hverken Nordea eller Q8 benytter længere StarOffice. Dét, og meget mere, i næste udgave af IT-avisen ComON.

IT-avisen ComON nummer 14 havner i postkassen hos abonnenterne fredag morgen. Her kan du se lidt af det, du kan glæde dig til - eller hvad du mister, hvis du endnu ikke har tegnet abonnement:


StarOffice duer ikke

Et gratis alternativ til Microsofts officepakke har længe været på banen, men mangler stadig det afgørende gennembrud. Hos Sun Microsystems, der står bag det gratis produkt, fremhæver man Nordea og Q8 som to store danske virksomheder, der har foretaget en succesfuld implementering af StarOffice. Men hverken Nordea eller Q8 benytter længere StarOffice.


Hjemme-pc-ordningen genfødes

Da hjemme-pc-ordningen for knap et år siden blev afskaffet var kritikken fra branchen markant. Ordningen havde på mange måder været en succes, men den havde kostet staten mange penge. Nu vil den nye regering vil genindføre ordningen - dog i en opstrammet version.


virus.exe

Computervira bliver en større og større plage for virksomheder og private i informationssamfundet. Truslen er så alvorlig, at forsikringsselskaberne fra januar 2002 nægter at forsikre virksomheder mod følgerne af et angreb. Virksomheder og private må klare sig selv, alt imens nye og mere resistente vira bliver sat i omløb i et forrygende tempo.


i-Mode kommer ikke til Danmark

Den japanske mobiltelefon-gigant NTT DoCoMo har skrinlagt planerne om at etablere et europæisk joint-venture selskab med hollandske KPN-Mobile.


Monster-software til monster-film

Med den nye film Monsters, Inc. flytter animationsfirmaet Pixar igen grænserne for, hvad der er muligt med computergrafik.


De voksne legebørn

Den store trend i de sidste år har været spil. Voksne mennesker leger med elektroniske spil som aldrig før. Microsoft har lige lanceret deres megasatsning, Xbox, der ligesom Sonys Playstation har en målgruppe, hvis alder ligger midt i tyverne.


Tegn abonnement

I øjeblikket kan du tegne abonnement på IT-avisen ComON for kun 99 kroner for et halvt år. Det er 20 numre af IT-avisen ComON.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere