Danmarks første podcast-portal

Danmarks første podcast-portal - Podhead.dk - er netop gået i luften. På Podhead.dk vil brugerne kunne downloade gratis udsendelser om alt lige fra comedy til debat.

Det store gennembrud lader vente på sig herhjemme, men det stigende antal mp3-afspillere og den store succes i USA tyder på, at det også her i Danmark vil blive udbredt at hente gratis radioprogrammer på nettet. Danmarks første podcast-portal gik i luften torsdag i sidste uge.

»Indtil videre går det meget langsomt, for vi er gået i luften uden at investere en masse penge, men i løbet af det næste halve år vil vi satse mere massivt på markedsføring, og så regner vi med at det vil tage fart,« siger direktør i Podhead, Jacob Egevang, til ComON.

DR lancerede 15 forskellige P1-programmer som podcasts i juni måned i år, og det initiativ blev overraskende godt modtaget. Alene på de første 14 dage registrerede DR næsten 64.000 downloads, og i dag downloades der omkring 30.000 programmer om ugen.

»Vi samarbejder med DR, og vi håber på, at vi kan komme op på DR's niveau i løbet af nogle måneder. Vi ved, det kræver godt indhold, men vi tror på, at det kan lade sig gøre. Vi håber, at vi med tiden kan blive knudepunktet for podcast her i Danmark,« siger Jacob Egevang.

Podhead.dk tilbyder i øjeblikket 10 egenproducerede podcasts, men Podhead indbyder desuden alle private til at producere indhold, som podcast kan hoste.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere