Ny IP-routerløsning fra Cisco

Cisco har præsenteret en ny router, Cisco 1750, der skal gøre der muligt for små- og mellemstore virksomheder at opnå besparelser på telefonregningen ved at transmittere data, video og telefonsamtaler over én og samme IP-netværksforbindelse.


Med Cisco 1750 kan virksomheder foretage telefonopkald via IP (Internet Protocol) - såvel internt som eksternt - og dermed opnå store besparelser på telefonregningen. En IP-baseret løsning gør det nemlig muligt for virksomheder at ringe verden rundt til lokaltakst via Internettet. Og samtidigt kan virksomheder tilkoble almindelige de traditionelle, analoge fax- og telefonsystemer til Cisco 1750, indtil virksomheden er rede til helt at overgå til IP-kommunikation.


Hidtil har det været normal praksis, at man i små og mellemstore virksomheder har særskilte telefon- og Internet-forbindelser - opkoblinger, der hver især har været forbundet med en række faste udgifter. Cisco 1750 kan sammensmelte teknologierne, så disse tjenester integreres og samles i én løsning, hvor kommunikationen foregår via den langt billigere IP-baserede teknologi internt via LAN, mellem datterselskaber, filialer og satellit-kontorer via WAN eller globalt via Internet.


Cisco 1750 routeren er en del af Cisco's AVVID-produktserie (Architecture for Voice, Video & Integrated Data). Blandt produkterne i Cisco AVVID finder man bl.a. dedikerede IP-telefoner og softwareløsninger, der fungerer som "virtuelle" telefoner, det vil sige PC-programmer, der simulerer den fysiske telefon. Og Cisco 1750 binder dette "kommunikationssystem" sammen.


Cisco 1750 har tre udvidelsesslots til telefoni- og datainterfaces, en 10/100 Mbit Ethernet port, auxiliary port og console port. Arkitekturen understøtter PBX, PABX, faxtransmission og traditionel telefoni.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    JN Data A/S
    Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere