Microsoft dropper alligevel Smart Tags

På mindre end 24 timer har softwaregiganten tilsyneladende ændret holdning til Smart Tags. Den omstridte funktion bliver pillet ud af Windows XP.

Microsoft har besluttet at fjerne Smart Tags fra den færdige udgave af Windows XP, der kommer på markedet den 25. oktober. Det fortæller softwarefirmaets talsmand Jim Cullinan til den amerikanske nyhedstjeneste CNET.


Beslutningen kommer mindre end et døgn efter, at Microsoft Danmark bekræftede overfor ComON, at Smart Tags definitivt bliver inkluderet i Windows XP. Nis Bank Lorenzen, Product Manager for Windows XP, kan i dag hverken bekræfte eller afvise meldingen om, at Microsoft har valgt at droppe Smart Tags.


Microsofts talsmand Jim Cullinan begrunder overfor nyhedstjenesten CNET beslutningen med "ekstern feedback", der har overbevist firmaet om, at funktionen ikke skal inkluderes i Internet Explorer 6 - og dermed Windows XP.


Cullinan understreger, at Smart Tags stadig er en del af Office XP, Microsofts kontorpakke der blev lanceret den 31. maj, ligesom softwarefirmaet regner med at inkludere funktionen i kommende versioner af Internet Explorer.


(Kilde: CNET)


Læs også:

  • Microsoft holder fast i Smart Tags


  • Microsoft dropper Smart Tags




    • Brancheguiden
      Brancheguide logo
      Opdateres dagligt:
      Den største og
      mest komplette
      oversigt
      over danske
      it-virksomheder
      Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
      Ed A/S
      Salg af hard- og software.

      Nøgletal og mere info om virksomheden
      Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

      Kommende events
      Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

      Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

      20. august 2024 | Læs mere


      Det Digitale Produktpas

      Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

      21. august 2024 | Læs mere


      Cyber Security Summit 2024

      På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

      27. august 2024 | Læs mere