Artikel top billede

Stor konkurrence: Vind fed hardware til din nye pc

Drømmer du om ny processor, nyt bundkort og nyt grafikkort? Så deltag i PC Worlds konkurrence hvor du kan vinde en komplet platform til din nye computer - eller nogle af de nyeste processorer som trøstpræmie. Se hvordan du deltager her.

Computere kan hurtigt blive en dyr hobby, for der er altid lige en ting eller to, som kan blive hurtigere.

Heldigvis er både AMD og MSI parat til at hjælpe dig lidt på vej via PC Worlds konkurrence.

Derfor kan du fra og med i dag deltage i konkurrencen om i alt fire fede præmier. Alt du skal gøre er at svare på en række spørgsmål. Se nederst i historien hvor du deltager.

1. præmie: En komplet AMD Dragon-platform
Vinder du førstepræmien bliver du den heldige ejer af en AMD Phenom II X4 955BE processor. Den kan du sætte i dit nye MSI 790FX-GD70 bundkort og - når resten af computeren er samlet - nyde de nyeste spil på dit MSI 4890 Cyclone Graphics card.

Og det er slet ikke så ringe endda, som du også kan læse i vores omtale af processoren, bundkortteknologien og af et næsten tilsvarende grafikkort.

Læs mere om bundkortet her hos MSI og grafikkortet her hos MSI.

2. præmie: En AMD Phenom II X4 905e
Vinder du andenpræmien kan du regne med, at postbudet inden længe dukker op med en AMD Phenom II X4 905e processor med hele fire processorkerner.

Processoren er til sokkel AM3 og kører ved 2,5 gigahertz - og sluger blot 65 watt ved fuld effekt.

Du kan læse mere om processoren her hos AMD.

3. og 4. præmie: AMD Athlon II X2 250
Som 3. og 4. præmie er der også processorguf. Her kan du finde en AMD Athlon II X2 250 processor, der arbejder ved 3 gigahertz og understøtter sokkel AM3.

Du kan læse mere om processoren her hos AMD.

Sådan deltager du

Du deltager ved at udfylde vores spørgeskema om produkterne her.

Husk: Konkurrencen slutter mandag den 14. september klokken 12. Det er kun tilladt at deltage én gang - snyd medfører udelukkelse. Vinderne får direkte besked.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere