Vind spritny Acer minibærbar

Er du fuld af gode råd, og lider du af skrivekløe? Så er det nu, du skal slå til på PC Worlds søsterside: Eksperten.dk. Her er en Acer Aspire Pro på højkant til den bedste guide.

Er du fuld af gode råd og lider du af skrivekløe? Så er det nu du skal slå til på Eksperten.dk.

Opretter du en guide på Eksperten.dk i juni eller juli måned deltager du nemlig i konkurrencen om en Acer Aspire One Pro netbook og seks Windows Home Server licenser.

Men din guide skal ikke alene være online, den skal også være god. For mens Ekspertens læsere kan stemme på guiderne, så bliver vinderne fundet af et dommerpanel bestående af Lars Jacobsen, chefredaktør på PC World og Eksperten, Michael Geertsen, CoAdmin på Eksperten, og Dan Andersen, ledende udvikler hos IDG.

Du er velkommen til at skrive flere guider, der kan indgå i konkurrencen. Men husk at dommerpanelet er på udkig efter kvalitet.

Førstepræmien er selvfølgelig netbooken fra Acer samt en licens til Windows Home Server. Anden til sjettepladsen vinder en licens til Windows Home server. Og før du kaster dig ud i skriverriet så kig lige på reglerne nedenfor. Eller se dem på Eksperten.dk.

Du kan læse guider på Eksperten.dk her.

Reglerne er få og enkle:

1. Din guide skal være på minimum, hvad der svarer til en halv A4 side med tekst. Hovedparten af guiden skal samtidig være på Eksperten, det er med andre ord ikke nok at linke til eksterne guider.

2. Emnet skal være inden for Eksperten.dk's kategorier og typiske områder. Det vil sige programmering, it generelt og forbrugerelektronik.

3. Indholdet skal være originalt. Vi vil foretage stikprøver blandt guiderne for at se efter plagiater. Snyd medfører udelukkelse af konkurrencen.

4. Du er velkommen til at redigere løbende i din guide efterhånden som du får feedback fra andre brugere eller nye og bedre ideer, men det er versionen pr. 31. juli, dommerpanelet vil tage udgangspunkt i.

...konkurrencen starter 1. juni, og vinderne får direkte besked.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere