Her er de nyeste tendenser for fladskærme

Alle de store fladskærmsproducenter har netop vist deres nyeste modeller frem på forbrugerelektronikmessen CES i Las Vegas. Se de nyeste tendenser her.

Hvordan udvikler fladskærmene sig i 2009, og hvad kan vi forvente os af de nye fjernsyn? Det har vores kollegaer på pcworld.com forsøgt at finde svaret på efter at have tøffet rundt på den enorme CES-messe i Las Vegas.

Det er stedet, hvor alle fladskærmsproducenter står i kø for at vise deres nyeste modeller frem.

Pcworld.com faldt over nogle spændende tendenser, som vi kan vente at se på tætteste hold, når de nye fladskærme kommer ud i butikkerne i løbet af dette år:

Prisen på fladskærme forsætter med at styrtdykke i 2009, og selv helt nye fjernsyn vil blive udstyret med attraktive prisskilte.

I USA vil forbrugerne til marts kunne slæbe en spritny 55 tommer fladskærm med hjem fra den lokale tv-pusher efter at have sluppet 1.500 dollar, cirka 8.400 kroner.

Den høje HD-opløsning, 1080p, vil efterhånden blive standard for fjernsyn i størrelsen 32 tommer og opefter. Men den "gamle" og mindre opløsning på 720p vil ikke forsvinde helt, men bruges på mindre tv-modeller.

Indbygget Blu-Ray

En god måde at fodre sin fladskærm er med rigtigt HD-indhold, men der er ikke mange tv-kanaler herhjemme, som leverer det.

Heldigvis er der udsigt til, at vi selv kan gøre noget for at få flotte, levende billeder på skærmen i løbet 2009. For tendensen på CES viste, at flere fladskærmsproducenter, blandt andet Sharp, er ved at være klar med Blu-Ray-afspillere, der er integreret i nye fjernsyn. Så er der bare lige udgiften til at opgradere hele den gamle dvd-samling til HD...

Optimeret internet-tv

I det hele taget bliver de kommende tv udstyret med et væld af nye funktioner. Det er ved at være unormalt ikke at have læsere til SD-kort og USB-nøgler indbygget i vores fjernsyn, og snart kan vi forvente modeller, der er optimeret til internet-tv.

Det kunne både Panasonic, Sony, Samsung og LG fremvise på CES-messen, og fjernsynene arbejdede sammen med forskellige web-tjenester.

Du kan læse mere om, hvad fladskærmene byder på anno 2009 her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere