Nul cyberglamour

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 1. februar 2002.


BILLIGT. Som andre dødelige holder glamourbegivenheden Danish Music Awards officielle hjemmeside til under Yahoo Grupper.

Her i de kolde, skråstreg våde, vintermåneder er det sæson for de store shows, hvor glimmeren i skæret fra flimmerkassen får os til at glemme gråvejret udenfor. Fra vor egen tv-urtehave er Èt af vinterens store glimmershows Danish Music Awards - den årlige uddeling af priser til danske og udenlandske musikere, sangere, sangskrivere og andre, der har arbejdet hårdt for en statuette.
- Danish Music Awards er et vigtigt udstillingsvindue for både musik og branche, hvor vi kan vise, hvad vi duer til i værdige rammer, udtaler Michael Ritto, formand for IFPI Danmark, pladebranchens fællesorganisation, der står bag Danish Music Awards.
Nu om dage kan sådan et arrangement naturligvis ikke løbe af stablen uden en hjemmeside. Men i forhold til det stort anlagte show i Forum, hvor bands som EyeQ og Westlife spiller foran 6.500 tilskuere, bliver man ved første øjekast lidt skuffet, når man dirigerer browseren ind på musicawards.dk.
Yahoo Grupper er en populær pakkeløsning til rollespillere, der vil diskutere, hvordan gaffatape opfører sig i frostvejr eller karpefiskere, der vil udveksle billeder af trofæerne. Men hvorfor Danish Music Awards holder til på Yahoo Grupper er måske ikke indlysende.
Hos Yahoo har man imidlertid en forklaring.
- Vi er for andet år i træk online-partnere, og så har man i år valgt at gøre det på den måde, fordi det er den sikreste afstemning, der er på markedet. På denne måde kan folk ikke stemme mere end Èn gang, forklarer Marie Gissel, der er barselsvikar som marketingansvarlig hos Yahoo Danmark.
Det er altså forklaringen på, hvorfor Danish Music Awards har kastet lidt af glimmeren af sig og bevæget sig ned på de almindelige dødeliges niveau og holder til på en Yahoo Gruppe - der dog er mærket 'officiel'.
Det er imidlertid lidt tvivlsomt, hvor meget der satses på showet internationalt - i hvert fald på internettet. Hvis man drister sig til at skrive danishmusicawards.com i browseren, lander man på en side hos Yahoo med titlen "Danish Music Awards Test". -Siden er blank, bortset fra teksten: Test kill frames js in body.

Billedtekst: Her de nominerede til Danish Music Awards på rad og række.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere