Acer vokser i bredden med nye modeller

Acer benyttede fredag sin globale pressekonference i Budapest til at lancere en række nye modeller. De byder på et nyt design og et nyt skærmformat. Vi var med og har billederne klar. Se dem her.

Acer vokser i bredden med nye modeller

BUDAPEST: Skærmene er blanke, brede og viser HD-film direkte fra den bærbare computers indbyggede Blu-Ray drev. Computerne er fra Acer og en del af den seneste linje af bærbare, som skal være med til at sikre Acer førstepladsen blandt producenter af bærbare.

Netop et skift i skærmformat fra 16:10 til 16:9, introduktionen af den hurtigere Intel Centino 2 platform samt HD-video fra Blu Ray-drev skal sikre det mål.

Specielt det første er nemt at se. For med et skift fra 16:10 til 16:9 skifter din bærbare også form og bliver bredere, samtidig betyder det også, at du skal til at vænne dig til skærmstørrelser som er 18,4 tommer i stedet for 17 tommer - og 16 tommer i stedet for de normale 15,4.

Flere forskellige mærker

Acer selv deler de nye modeller op i Acer Gemstone blue-serien, som er udstyret med den nyeste teknologi som Blu-Ray drev. Derefter følger Acer Aspire, som er hurtige men knapt så veludstyrede og designede som Gemstone serien - og til sidst kommer det selvstændige emachines-mærket til købere, som primært er orienteret mod pris.

I emachines finder du også billige dele, som AMD Sempron og Intel Celeron processorer samt det ældre 802.11b og g-netværk.

På forretningssiden findes fortsat Travelmate-modellerne i 12, 14,1 og 15,4 tomme-udgaver - samt de billigere extensa-modeller, måske målrettede til den mere nøjsomme forretningsmand i disse svære aktietider.

Et gensyn med Predator

Lanceringen bød også på et gensyn med Acers gamer-destop kaldet predator.

Den er udstyret med et voldsomt udseende futuristisk kabinet og kraftige specifikationer herunder vandkøling af processoren som standard. Modellen leveres i en flot varm orange farve eller en mere diskret mørkeblå.

Se prisen i vores oprindelige historie om Predatoren. Kan du lide designet, har Predator-serien, som formelt hedder Aspire G7700, en matchende monitor kaldet G24.

Også nyt fra Packard Bell

Packard Bell blev i starten af 2008 opkøbt af Acer og eksisterer sideløbende med Acer i Danmark. Læs mere om den beslutning her.

Heller ikke Packard Bell har opgivet desktoppen og havde et par modeller, som gjorde sig bemærket med anderledes design, med i Budapest. Se dem herunder.

Minibærbar fra Packard Bell

Med Packard Bell tiltrak Nebo, en hidtil ukendt mininote, sig vores opmærksomhed. Vi har endnu ikke specifikationerne, men gætter på at maskinen er baseret på Intel Atom processoren.

Nebo er på størrelse med de fleste andre ni-tommer mininotes, som markedet oversvømmes med i øjeblikket, men har ikke samme elegante design som Acers Aspire One.

Acers danske produktchef Poul Bisgaard kender ikke lanceringsdato eller pris, men gætter på at Nebo "sandsynligvis" kommer til Danmark.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere