Avatar billede JaneLassen Nybegynder
04. maj 2014 - 09:22

At stoppe en kopering på en mac

Hej!
Jeg har købt en mac, og ville bruge en ekstern harddisk, men denne var imidlertid ikke formateret til mac. Så jeg begyndte at overføre mappen med billeder, for at få det eksterne drev formateret til en mac (mappen med billeder er stor--> 100GB) da ca. halvdelen af billederne var overført, gik overførelsen i stå, der stod efter 2 timer det samme, at der var 33 min. tilbage- Så jeg ville stoppe overførelsen, og der sker ikke noget. Jeg kan ikke lukke for boksen, selvom jeg har klikket på stop. Der sker ikke noget, mappen med billeder kan jeg ikke slette. Jeg har fjernet det eksterne drev fra mac'en.
Jeg håber I kan hjælpe mig med problemet: Hvordan stopper jeg en i gangværende process.

Venlig hilsen
Jane
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester