Avatar billede gnug315 Nybegynder
27. december 2013 - 18:04

Lavest mulig ping fra USA via proxy/VPN

Hej

Jeg søger en optimal løsning på følgende problem.

Mens jeg opholder mig i Californien skal jeg tilgå nogle websider, der er blokeret fra USA's side. Derfor har jeg brug for at benytte en VPN eller proxy (eller anden løsning?), for at kunne tilgå dem fra USA. Jeg forestiller mig umiddelbart en Canadisk server ville være hurtigst, men mulighed for at afprøve pingtider fra diverse lande og servere ville være et plus.

Delay/lag/ping samt stabilitet er utroligt kritisk, dvs. jeg søger en løsning hvor der er en 100% stabil forbindelse med så lavt ping som overhovedet muligt. Prisen er underordnet.

Jeg ved ikke hvilken type internetforbindelse jeg selv vil sidde på, men båndbredden er ikke afgørende, da det ikke er store mængde data der skal udveksles med websiderne.

Jeg forestiller mig ikke, at nogen kan fortælle mig hvad der virker 100%, eller med sikkerhed er hurtigst, men jeg søger info om hvordan jeg skal gribe det an, eller hvilken service jeg bør bruge.

Jeg er ikke IT ekspert, men kan godt følge detaljerede intrukser.

På forhånd tusind tak for hjælpen =)

Mvh. Gnug315
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester