Avatar billede pgpqpr Nybegynder
15. december 2012 - 11:52

Pc kan ikke genkende skærm - no input

Vi har forsøgt at sætte en 2 skærmsløsning op på en gamer pc. Det lykkedes ikke da der ikke blev genkendt andre skærme end den der er tilsluttet HD7850 grafikkortet. Da der var tilsluttet 2 skærme gik jeg ind under - Rediger skærmens udseende.

Her fik jeg under meneuen skærm ændret det således at der under flere skærme blev valgt "prøv at oprette forbindelse alligevel" til VGA.  Nu var min skærm så 2. skærm. Jeg trykkede på anvend og nu kan man ikke komme i forbindelse med skærmen.

Det er nu sådan at der efter opstart af windows kommer beskeden "no input" på den skærm ovenstående ændring er foretaget på. Man kan høre at der logges ind - men man kan intet se. Der kan dog godt ses noget i fejlsikret tilstsnd.

Vi har efterfølgende tilsluttet en anden ældre Asus skærm - uden de samme problemer.

Vi vil helst undgå at genindlæse Windows 7.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester