Avatar billede lasse25 Nybegynder
02. december 2012 - 01:57 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

spørgsmål til windows smartphone

Hej jeg har en Nokia lumia 800 med Windows mobile 7.5 forstår ikk hvorfor at jeg ikk kan installere emule eller utorrent på den..?
Avatar billede Slettet bruger
02. december 2012 - 07:52 #1
det får du ikke svar på herinde
'vi skal overholde det her

http://www.eksperten.dk/faq#faq-9-5

Du skal selvfølgelig overholde dansk lovgivning på Eksperten.dk. Desuden har vi forbud mod links til hjemmesider med pornografisk materiale, sider med copyright beskyttet materiale som film, musik - inklusiv sider med Bittorrent trackere, opskrifter på bomber, fremstilling af falske penge, hacking/cracking.

Hvis der linkes eller hjælpes til ovennævnte eller lignende, vil Eksperten hjælpe politiet med at spore brugeren, hvis politiet anmoder om det.


emule er et fil hentnings program så desværre

sø læg et svar og luk den

m.v.h
Avatar billede lasse25 Nybegynder
03. december 2012 - 00:50 #2
Nu er det så ikk ulovligt at dele noget som jeg har ophavsretten til. Altså dvs mine billeder musik film..! Og desuden ville jeg også bare vide hvorfor man ikk kan få programmet til Windows phone 7.5..!
Avatar billede lasse25 Nybegynder
10. april 2013 - 10:31 #3
nu lukker jeg spørgsmålet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester