Avatar billede Splintrix Nybegynder
12. november 2012 - 15:48

MCSA råd og erfaringer søges

Hejsa Eksperter

Jeg står i den situation at jeg har fået bevilliget en pose penge til uddannelse og udover CCNA har jeg set mig lun på MCSA windows server 2012, men jeg har en del uafklarede spørgsmål jeg gerne vil have afklaret.

Jeg har arbejdet med IT i 12 år, men aldrig rigtigt server delene, kun klient siden fra windows95 - windows7.

Jeg har stor teknisk flair og interessen og tiden er der, men jeg blev alligevel lidt skræmt over nogle historier omkring et meget højt niveau.

Min plan er at tage 3*5 dages moduler hos superusers og tests imellem hvert modul, vil det være måden at gøre det på?

Jeg havde også en ide om at tage kurserne i streg så hurtigt som muligt efter hinanden, vil det være en for stor mundfuld? Jeg ser fordele men også lidt ulemper.

Vil i foreslå MCSA før jeg tager CCNA (også et 2*5 dages kursus hos superusers) da jeg formoder der vil være en del basic netværk i MCSA som også kan bruges til forståelse i CCNA. (jeg har en del erfaring med netværk og TCP/IP)

Hvad er forskellen på en MCSA server og en MCSA klient (Win8 eksempelvis) jeg er selvfølgelig klar over forskellen på de 2 systemer, men hvordan er MCSA klient certificeringen i forhold til brugbarhed på jobmarkedet? Jeg ser ikke så mange søge MCSA certificerede i klienterne? Dog lyder MCSA windows 8 mere overskuelig end MCSA server, men jeg hælder dog mest til server.

Min endelige plan er at kunne administrere netværk/server i en virksomhed og/eller som selvstændig konsulent ydelse, så jeg formoder at CCNA og MCSA er nogle gode trin at have med på stigen.

Jeg er dog også lun på MS Sharepoint administrator, som selvfølgelig er i en anden boldgade, men noget der efterspørges i markedet samt at jeg har god erfaring med brugerdelen af det. Er det noget som berøres i MCSA server? Er der nogle elementer i MCSA der kan bruges som sharepoint administrator?

Det er en hulens masse spørgsmål, så jeg håber der er nogle IT professionelle eksperter der vil bruge tiden på at afklare ovenstående.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester