Avatar billede Fnatmiden Nybegynder
04. november 2012 - 19:48 Der er 1 kommentar

Problem med download af Windows 8

Jeg har lige købt en version af Windows 8 pro via Windows8 Upgrade Assistant, som Microsoft selv henviser til. Den har analyseret mit system, jeg har købt og betalt osv., men når Upgrade Assistant så skal hente Windows 8 får jeg beskeden "Overførslen blev ikke fuldført. Overførselsopgaven blev ikke fuldført. Den angivne sti blev ikke fundet." Man kan herefter kun vælge "udfør" og kan ikke få yderligere info om problemet.

Er der nogen, som har en idé til, hvordan jeg kan løse problemet? Kan man ændre angivelsen af den "sti" der hentydes til?

Ps: Jeg kører opdateret Windows 7 (64) og prøver at opgradere herigennem.
Avatar billede Slettet bruger
04. november 2012 - 21:10 #1
Jeg formoder, at du har fået en nøgle. Med den nøgle kan du downloade muligheden for at lave Iso fil eller en USB flash fil.
Og så kan du begynde forfra. Jeg er ikke sikker, men måske er dette det rigtige link? http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/upgrade-to-windows-8
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester