Avatar billede MetteVJ Nybegynder
26. oktober 2012 - 13:19

Lodret listing af datterselskaber i organisationsdiagram MS Office

Jeg er i gang med et koncerndiagram med mange datter- og datter-datterselskaber. Jeg vil ikke have en vandret visning, men en lodret visning, hvor moderselskabet er øverst og ikke i venstre side som ved vandret visning. Der er mange datterselskaber og disse datterselskaber har igen mange datterselskaber. Programmet laver organisationsdiagrammet bredere og bredere for hvert selskab, der tilføjes. På et enkelt selskab er programmet begyndt at liste datterselskaberne lodret, hvilket vil være meget mere hensigtsmæssigt, da man ellers ikke kan læse teksten, der bliver for lille. hvordan fortæller man programmet, at man gerne vil tilføje datterselskabet i højden og ikke i bredden? Programmet "knækker" også den sidste forbindelsesstreg i hierakiet istedet for bare at lave den lige. Hvordan får jeg lige forbindelsesstreger mellem selskaberne?På forhånd stort tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Mobilplan ApS

Content Creator

Danmarks Meteorologiske Institut

IT-operatør søges til DMI

AURA A/S

Data Engineer

Billetkontoret A/S

.NET Full Stack Developer