Avatar billede toni76dk Nybegynder
30. september 2012 - 19:22

Search as you type

Hej,

Vi arbejder på en søgeløsning i en projektstruktur med projekter, aktiviteter, underaktiviteter osv. hvor vi trækker data ud i AJAX kontroller som understøtter search as you type.

de værdier vi vil søge på er eks. projektnavn, projektcode, opgavenavn eller opgavekode, hvor projektnavne og opgavenavne ikke er unikke.

Normale dropdowns kan tage flere væredier en der bliver vist til brugeren og en bagvedliggende, men det kan disse kontroller ikke.

problemet er derfor ved søgning på projektnavne og opgavenavne kan der forekomme flere ens rækker som vi ikke kan skelne fra hindanden.

findes der search as you type kontroller som kan holde flere værdier pr record så man kan skelne records med ens navne fra hindanden, eller en anden metode til at skelne flere records med samme navn fra hindanden?

Venlig hilsen

Torben
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester