Avatar billede oesterdal Nybegynder
28. juli 2012 - 17:43 Der er 1 kommentar

Lyd virker ikke når HDMI sættes til

Hej (:

Lyden på min computer "forsvinder" når jeg tilslutter den til mit tv via HDMI. Billedet virker fint, men kan overhovedet ikke få lyden til at virke! og lyden skal ikke køres via HDMI'et, men gennem mit anlæg.
Har haft lyden til at køre gennem HDMI'et før, og er bange for at jeg har fucket op med nogle indstillinger på computer, og det måske er det der gør at der overhovedet ikke er nogen lyd når jeg bruger HDMI'et..
Har Windows Vista Home premium.. ved ikke hvilke oplysninger i eller vil have?

Håber der er en eller anden derude der kan hjælpe mig! (:
Avatar billede TobiasRishoej Nybegynder
29. august 2012 - 22:28 #1
Du kan da ikke få lyden gennem computeren og ud i dit anlæg når der ingen forstærker sidder i computeren. Men umiddelbart vil jeg mene at du skal gå under dine lydindstillinger hvor du kan vælge om lyden skal komme ud gennem computer, Tv eller anlæg :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester