Avatar billede Slettet bruger
25. maj 2012 - 09:30

Proxy evt. online som erstatning for hosts fil ændringer

Jeg udvikler ofte sites på den måde, at jeg ændrer hosts filen til at pege på dev serveren for den pågældende hjemmeside, men idet jeg udvikler på mange forskellige maskiner og fx skal teste siderne i forskellige windows opsætninger, så kommer jeg til at skulle ændre en masse hosts filer for hvert site. Det gider jeg ikke.

Jeg har så kigget på forskellige browserudvidelser til især FF, der kan skifte hosts fil indstillinger, men de virker alle ved at ændre i min hosts fil direkte, hvilket jeg har været ude for har f... den op, den metode vil jeg heller ikke bruge.

Derfor vil jeg høre, om der findes online proxy-services, hvor jeg kan logge ind og angive, at domæne.dk ligger på x.x.x.x for mit login, og sætte browseren til at skifte mellem den proxy og andre udgaver af sitet?

Alternativt en linux proxy, jeg kan sætte op, som kan nås online, hvor jeg hurtigt kan lave de her redirects?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester