Avatar billede maxrandom Nybegynder
06. marts 2012 - 22:09 Der er 1 kommentar

Problem med 100/100

Jeg er så heldig at jeg bor et sted der udbyder parknet så jeg får 100/100, det har virket rigtigt godt i noget tid (hvor jeg har kunne downloade ting med op til 12mbs) og hvor speedtest har sagt at det var omrking 90/90 i realiteten.

Men her på det sidste har det begyndt at opføre sig underligt, hvis jeg har internet kablet i computeren uden router så siger speedtest at det er 9/9 og kan også max downloade ting med 1mbs, hvis jeg bruger min router så siger speedtest at det er 60/60.

Jeg tror at problemet opstod da jeg rensede min computer for strøm, men jeg er ikke sikker. Jeg havde en tekniker ude og kigge på mit internet og han konkluderede at forbindelsen var fin og det måtte være noget med min computer.

Håber der er nogen derude der kan havde en idé til hvad jeg kan gøre :)
Avatar billede maxrandom Nybegynder
06. marts 2012 - 22:10 #1
Forresten jeg bruger windows 7 hvis det skulle være til noget hjælp
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester