Avatar billede smal64 Novice
13. december 2011 - 22:06

Ændre ShwoSelectButton for et Gridview via C# kode

Hej Eksperter

Sidder og roder med en hjemmeside, hvor jeg oprettet et antal Gridviews dynamisk fra C# kode. Der er intet problem med at oprette diverse Gridviews og få de rette data ind i disse via database foprespørgsler. Problemet er, at nogle af de oprettede Gridviews skal have SwhoSelctButton egenskaben sat til true for at kunne trække data fra de forskellige rækker ned i et DetailView. Og her kan jeg ikke sådan lige finde en brugbar c# linje kode, der kan gøre dette. Det er (selvfølgelig) nok enormt let, når man lige finder den korrekte syntaks. Men som sagt har jeg ikke fundet den, så derfor dette indlæg. Jeg bruger Visual Studio 2010 og NET Framework 4.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester