Avatar billede akuhren Nybegynder
02. december 2011 - 15:04

Korrekt hostname ved daemon på webserver

Hej eksperter,

KORT INTRODUKTION:
Jeg har en flash-film, der gennem actionscript agerer som socket-client til en perl-daemon, som logger klientens aktivitet i filmen. Det hele er meget simpelt sat op og virker som en drøm offline, hvor processerne bare benytter 'localhost' til at finde hinanden.


PROBLEMET:
Problemet opstår, når det hele oploades til webserveren. Perl-daemomen kører korrekt på unix-implementationen, og andre processer på serveren kan oprette forbindelse til dens socket. Flash-filmen afvikles jo imidlertid stadig client-side, hvorfor den skal pege på webserverens ip-adresse i stedet for 'localhost'. Og her får den simpelthen ikke lov til at få forbindelse.

Jeg er samtidig også i tvivl om, hvilken host, perl-daemonen skal lytte til: min intuition siger, at det ikke bør være 'localhost', men det virker ikke til, at jeg har tilladelse fra serverens UNIX-opsætning til at bruge domænet.

Sidstnævnte problem kan formentlig skyldes, at jeg deler IP-adressen med 1200 andre domæner.


Er der nogen bud på, hvad der typisk skal peges på af hosts, for at den slags kan fungere?


Skulle det være webserverens opsætning, der i sidste instans umuliggør min vision, lytter jeg meget gerne til forslag til alternative servere til perl-daemonen - den kan jo sagtens være lokaliseret et helt andet sted end hvor flash-filmen hentes fra.

Webhotellet er web10/talkactive/dk-hostmaster

mvh akuhren
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester