Avatar billede flickan Nybegynder
20. november 2011 - 23:58 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Internet på ipod touch

Jeg har undret mig over noget som jeg ikke kan finde svar på i google (eller også ved jeg bare ikke hvor jeg skal lede) ihvertfald er jeg blevet tilbudt en ipod touch fra ny til 500 kr, og så er jeg bare interesseret i at vide:
kan jeg få et internet abonnement på en ipod-touch så jeg kan komme på internettet hvor som helst, når som helst?? altså samme princip som på iphone.. jeg står nemlig tit i situationer hvor jeg akut har brug for internettet lige ved hånden, hvor der ikke nødvendigvis er mulighed for at koble mig på et trådløst netværk.

- er det på nogen måde muligt?? hvis ja, hvordan? og hvor dyrt er det så?
Avatar billede haverslev Novice
21. november 2011 - 09:00 #1
Der er ikke mulighed for at sætte et SIM kort i den, dvs. at den ikke kan få et "telefon" abbonoment, men kan kun koble op på et trådløst netværk - WI-FI som du har eller har adgang til hvor du er - altså det kræver at du kan finde og koble på det trådløse med en udleveret adgangskode, da de fleste WI-FI net er "låst" så ikke alle og enhver kan få adgang.
Avatar billede haverslev Novice
21. november 2011 - 09:01 #2
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester