Avatar billede Slettet bruger
08. november 2011 - 14:20

Ambitiøse webudviklere søges til nyt projekt

Er du en kompetent webudvikler, og har du lyst til at bruge dine evner til at skabe noget stort? Så har du nu muligheden for at blive en del af et nyt og spændende projekt med store ambitioner. Projektet vil hjælpe tusinder af unge mennesker på et område, der har stor national og international mediebevågenhed. Du vil blive en del af et ungt projektteam på ca. 3 personer, hvor du vil få et stort ansvar, og dine meninger og ideer vil få stor betydning for projektets forløb.

Lyder dette som noget for dig? - så læs nøje følgende:

Produktet og status

Virksomhedens produkt er en hjemmeside, der retter sig mod matematikundervisningen i grundskolen. Den skal udbyde et abonnement på digitale læremidler baseret på "cloud computing". Det er kort fortalt software, der ligger online, og afvikles herfra. Produktet er således digitale læremidler, som afvikles online og fungerer uden installationer. De er teknisk forarbejdede, så brugeren ikke skal sætte produktet op før det anvendes. Produktet vil blive udviklet med stor fokus på interaktivtet, brugervenlighed og moderne viden om læringstilegnelse.

Der foreligger en nøje beskrevet forretningsplan samt en produktbeskrivelse, der giver et overordnet indblik i produktets indhold og omfang. Næste skridt er, at der dannes et partnerskab, hvor to personer som har de rette kompetencer indgår et samarbejde med mig om at udvikle produktet. Så snart de rette partnere er fundet, etableres virksomheden. Der foreligger endnu ikke en nøjagtig kravspecifikation, da denne tænkes at blive lavet i et tæt samarbejde alle parter imellem.

Varighed og muligheder

Projektet strækker sig som minimum over en periode på ca. 1½ år. Det er dog målet at udbygge og videreudvikle produktet, så projektet strækker sig over en længere årrække. Først rettes markedsføringen mod det nationale marked og senere det internationale marked. Mulighederne for at udvikle og udbygge produktet er således store. I henhold til salget på det nationale marked har Regeringen afsat 500 mio. kroner udelukkende til skolernes indkøb af digitale læremidler.

Jeg søger

2 partnere, der kan stå for webprogrammeringen og eventuelt designet.

Jeg kunne også have interesse i at starte projektet i samarbejde med en lille virksomhed, som beskæftiger sig med webudvikling.

Alle parter betales med en andel i virksomheden, og evt. løn udbetales fra en kassekredit, indtil salget starter.

Det står stadig til diskussion, hvilke programmeringssprog, der vil være mest hensigtsmæssigt at anvende, men jeg ved, hvad der skal laves og har beskrevet det nærmere i produktbeskrivelsen. Jeg tænker, at man som minimum helt eller delvist skal kunne programmere følgende:

•    Flash eller HTML5
•    PHP eller ASP.NET
•    CMS
•    Webshop

Du/I vil få

•    anpart i firmaet alt efter dit kapitalindskud og arbejdsydelse
•    et stort ansvar for dit kompetenceområde, samt ansvar for andre områder i forbindelse med opstart og drift af virksomheden
•    mulighed for at give projektet dit eget personlige præg
•    mulighed for at tage del i andre opgaver så som produktudvikling, markedsføring og test af systemet

Du/I skal

•    være over 21 år
•    være motiveret for at starte en ny virksomhed, som du selv får anpart i
•    være villig til at investere penge i projektet
•    have orden i dine økonomiske forhold og være økonomisk bevidst
•    have tid og lyst til at arbejde meget
•    have mulighed for at arbejde i Århus
•    kunne dokumentere dine kompetencer ved at fremvise referencer til tidligere arbejde/studier/projekter
•    kunne indgå i et tæt samarbejde i en gruppe på 3-4 personer
•    kunne bære et stort ansvar og arbejde selvstændigt

Kort om mig

Jeg er 25 år og uddannet folkeskolelærer ved Læreruddannelsen i Århus med linjefag i matematik, samfundsfag og historie. Under min uddannelse har jeg fordybet mig i sammenhængen mellem IT og læring. Jeg har bl.a. været i praktik på en af de såkaldte "IT-skoler" og har skrevet en bachelor om "IT som læremiddel i matematikundervisningen". Dette har givet mig en bred viden om, hvordan IT kan anvendes til at udvikle læring på nye og bedre måder.

Der findes mange personer med IT kompetencer og mange med stor viden om læringsudvikling, men kun meget få forstår at knytte denne teori med praksis. Læreruddannelsen er som professionsuddannelse en uddannelse med gode koblinger til praksis, og det har givet mig mulighed for at studere sammenhængen mellem IT og læring og afprøve teorien i praksis. Dette giver for mig at se de bedste forudsætninger for at udvikle det rette produkt og for at komme i øjenhøjde med kunden under det efterfølgende salg.

Lige nu arbejder jeg som fuldtidsansat matematiklærer og klasselærer i Århus. Det optager selvfølgelig en stor del af min tid, men jeg brænder utrolig meget for at realisere projektet, så når jeg har overskydende tid bruger jeg den på at forberede projektets opstart. Så snart en partnerskabskontrakt falder på plads, vil jeg naturligvis opsige min lærerstilling, så jeg kan fokusere 100 % på projektet.

Har ovenstående vækket din interesse, eller kender du nogen, der måske er interesseret?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du rette henvendelse her på siden eller skrive en mail til lassevang@gmail.com. Skriv om dig selv og dine kompetencer og vedlæg gerne dokumentation. Herefter vil jeg sende dig en række uddybende oplysninger, og hvis der efterfølgende er gensidig interesse, aftaler vi et møde.

- Lasse Vang
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester