Avatar billede Fixed4L Nybegynder
24. oktober 2011 - 23:21

Macbook Pro til HDTV via HDMI = Udenfor Område

Hej Eksperter

Jeg har en Macbook Pro (nyeste), hvortil jeg har købt et HDMI-kabel, som går direkte fra min MBP til mit HDTV (Sony Bravia). Der er derfor ikke en adapter.

Problemet er, at når det hele er tilsluttet, og jeg har valgt den HDMI-indgang, hvori kablet sidder, så er skærmen sort med en notits "Udenfor område" oppe i venstre hjørne. Min MBP registrerer fjernsynet ved, at skærmen bliver blå og vender tilbage til normal screensaver. Jeg kan dog ikke se skærmen inde under "skærme" i Indstillinger.

Jeg har selvfølgelig søgt en masse på nettet for at finde løsningen. Derfor har jeg forsøgt mig med mindre opløsning på min MBP. Ændre opløsninger og indstillinger på fjernsynet. Tilslutte kablet i forskellig rækkefølge med forskellig opstart af tv og bærbar. Intet af dette virker.

Hvad der er mere sært er, at det virkede, inden jeg opdaterede Lion til 10.7.2, men bagefter har det ikke virket med undtagelse af to gange, hvor det pludseligt virker, hvilket jeg ikke kan finde årsagen til.

Håber, nogen kan hjælpe.

Mvh
Emil
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester