Avatar billede Frederiko1996 Nybegynder
15. oktober 2011 - 00:45

Roccat Kave headset mikrofon virker ikke! HJÆLP

okay det hele startede med at jeg var i en samtale med en på skype han kunne sagents høre mig. så ringede nogle andre venner til mig og ham og vi tog den. men så kunne ingen hører mig. jeg tænkte så at det var da mærkeligt for jeg havde lige snakket med en. og han kunne høre mig klart og tydeligt. jeg prøver så at se om den er muted og det er den ikke. men jeg opdager også at min mikrofon ikke lyder blåt som den plejer når man muter den. så jeg ved ikke om det er mikrofonen der er gået helt bananas på grund af ingenting eller hvad? i hvert fald kunne jeg godt bruge noget hjælp!!! please hjælp mig
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester