Avatar billede psth Nybegynder
06. september 2011 - 20:00

Dygtig App programmør til garage projekt søges

Jeg søger hjælp til at realisere en forretningsidé indenfor mobile applikationer til byggeri- og ejendomsbranchen. Jeg har omfattende branchekendskab og en gennemarbejdet designidé for applikationer målrettet imod markedets behov om effektivisering og innovation.

Det eneste jeg mangler er en udviklingskapacitet til at omsætte planerne til enkle og brugervenlige applikationer til i første omgang Android.

Såfremt du måtte have interesse i at indgå i et sådant garageprojekt, så kontakt mig på nedenstående for en uforpligtende drøftelse af projektet og de muligheder jeg ser for os.

Med venlig hilsen

Peter
psth@gfnet.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester