Avatar billede ep83 Nybegynder
21. juni 2011 - 22:54

Medienetværk med Windows 7 som mediecenter

Hej

Jeg har i en længere periode gået og arbejdet på en idé om at lave et medianetværk med en Windows 7 pc i centrum. Meningen er at jeg skal kunne tilgå alle windows funktioner fra alle rum, igennem USB enheder (tastatur, mus) og netværk (iPad). Setup'et er en kraftig Windows 7 pc med 12 gb ram, i7-850, og 2gb radeon hd5870 eyefinity gf kort med 4 hdmi udgange.

Jeg vil forbinde 3 skærme fordelt på 3 plan med computeren. Computerens placering er jeg stadig lidt i tvivl om, men det bliver enten i mit kontor på 1. Sal eller kælderen. Der er ethernet som forbinder alle 3 etager, men tvivler lidt på det kan bære mit krav til at jeg ville kunne køre opløsning 1920x1080 og lyd over ethernet. USB ved jeg at kan køre over ethernet via en USB/Ethernet switch.

Jeg overvejer at trække fiber fra kælderen med switche i alle tre etager, men det er en forholdsvis dyr løsning og samtidig har jeg ikke haft held til at finde AV produkter som er fiberforbundet.

En anden løsning kunne være at trække hdmi kabel og usb, men mener ikke det er en særlig langtidsholdbar løsning.

Jeg har brug for gode råd og forslag så bare skyd!

Pft.

//Emil
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester